BLOG

Naslovna / Blog

Kako da budemo fit?

Šta znači biti Fit i kako dostići to stanje

____ DETALJNIJE

7 ideja za zdrav i dobro izbalansiran doručak

Delimo sa Vama 7 ideja za zdrav i dobro izbalansiran doručak

____ DETALJNIJE

Zašto ne smete da preskačete doručak?

Značaj doručka je uvek aktuelna tema, negde ćete pročitati da ne morate doručkovati, negde da je neophodno da bude jak, znate ono naše tradicionalno, slaninica, jaja, malo sira, lepinjica, a neko će reci da je smuti ili neko rešenje iz kesice najbolje za početak dana.

____ DETALJNIJE

Pečurke – blago Srbije

Bogatu floru Srbije čini oko 3.000 biljnih vrsta, od kojih su mnoge autohtone za naše podneblje.

____ DETALJNIJE

Ono što vaše dete jede danas, ješće kada odraste

Dobra ishrana u detinjstvu ključna je za zdravlje u odraslom dobu. Razvijanje pravilnih navika u ishrani počinje u ranom detinjstvu, a temelj je kao i u svemu porodica.

____ DETALJNIJE

Leblebija i hladno ceđeno suncokretovo ulje

Leblebija i hladno cedjeno suncokretovo ulje, kao jedni od glavnih sastojaka pojedinih proizvoda Šumske Tajne

____ DETALJNIJE

Kako do jačeg imuniteta?

​​​​​​​Zakoračili smo u jesen, godišnje doba kada nastupa sezona bakterija i virusa od kojih ove godine strepimo više nego ikada.

____ DETALJNIJE

Naši čajevi – Vaš užitak

Kao što smo Vam najavili u prethodnim objavama kod nas su se vredno stvarali novi proizvodi a jedni od njih jesu čajevi.

____ DETALJNIJE

Voćna tajna

Misleći na sladokusce, u našoj kuhinji u Veterniku se spremalo nešto slasno a to su namazi od organskog voća. Kako bi maksimizirali nutritivnu vrednost našeg proizvoda odlučili smo da naši voćni namazi sadrže čak 75% organskog voća.

____ DETALJNIJE

Leblebija-zašto je volimo?

Leblebija je odličan izvor kalijuma, vitamina A, vitamina C, gvožđa, vitamina B6 i magnezijuma. Pored svega toga leblebija sadrži i vitamin K, folate, fosfor…

____ DETALJNIJE

Koja je tajna u Šumskoj Tajni? Zašto probati baš naš namaz?

U prošloj objavi smo se upoznali sa blagotvornim svojstvima šumskih pečurki, i sada se verovatno pitate zašto jednostavno ne otići na pijacu, kupiti željenu pečurku i uživati…

____ DETALJNIJE

Čaj-napitak kojem se uvek vraćamo

Čuveni ,,Čaj’’ je jedan od najpopularnijih napitaka na svetu. Pravi čaj dolazi od drveta čajevca i od njega razlikujemo 4 osnovne vrste čaja, to su: beli čaj, zeleni čaj, oolong i crni čaj. Pored ovih konzumiraju i drugi za naša shvatanja ,,čajevi’’ koji

____ DETALJNIJE