ŠUMSKA PRIČA

Naslovna / Šumska priča 

BESPLATNA DOSTAVA za sve porudžbine preko 1,990 din. Regularna cena dostave iznosi 190 din. Dostava se vrši samo na teritoriji BEOGRADA.

Šumska priča

 

Kompanija Stanišić Bio pod robnom markom Šumska Tajna je svoje poslovanje započela sa namazima od šumskih ( organskih ) pečurki koji spadaju u visoko kvalitetnu premium hranu.

Ova linija proizvoda sadrži pet različitih ukusa sa pečurkama a to su Vrganj, Lisičarka, Crna Truba, Smrčak i Crni Tartuf.

Sirovine nabavljamo od sertifikovanih kompanija čije se otkupne stanice nalaze po planinskim predelima Srbije. Proizvod je namenjen svima onima koji žele zdravo da se hrane, kao i osobama koje imaju specifične potrebe u ishrani jer je naš namaz posan, veganski, bezglutenski, visoko proteinski, niskokaloričnan i pogodan za dijabetičare (0% šećera).

Kvalitet sirovina, ukus i pristupačnost našeg proizvoda su učinili da se za kratko vreme izborimo za svoju poziciju na tržištu, ne samo našem već i na tržištu Evropske Unije, Amerike i Crne Gore. Podržani smo od strane Usaid-a u projektu “Konkurentna Privreda” koji traje 4 godine i za cilju ima jačanje srpske privrede.

Osvojili smo nagrade i priznanja, i postali jedna od najuspešnijih startup kompanija u Republici Srbiji. Svakako najveća nagrada za nas je podrška naših potrošača koja nam je omogućila da se razvijamo, zbog čega smo bili u mogućnosti da u naš asortiman uvedemo nove proizvode koje distribuiramo isključivo kanalom online prodaje.

U duhu Kompanije Stanišić Bio svi naši proizvodi su posni, veganski i premium kvaliteta.

Ko smo mi?

NAŠ TIM

NIKOLA STANIŠIĆ

Founder & CEO

TATJANA JOVIĆ

Marketing

TAMARA JERINIĆ

Nutricionista

JELENA KRPIĆ

Nutricionista

ANDRIJA SMILJANIĆ

Co-Owner & IT