ŠUMSKA PRIČA

Naslovna / Šumska priča 

Šumska priča

 

Kompanija Stanišić Bio pod robnom markom Šumska Tajna je svoje poslovanje započela sa namazima od šumskih ( organskih ) pečurki koji spadaju u visoko kvalitetnu premium hranu.

Ova linija proizvoda sadrži pet različitih ukusa sa pečurkama a to su Vrganj, Lisičarka, Crna Truba, Smrčak i Crni Tartuf.

Sirovine nabavljamo od sertifikovanih kompanija čije se otkupne stanice nalaze po planinskim predelima Srbije. Proizvod je namenjen svima onima koji žele zdravo da se hrane, kao i osobama koje imaju specifične potrebe u ishrani jer je naš namaz posan, veganski, bezglutenski, visoko proteinski, niskokaloričnan i pogodan za dijabetičare (0% šećera).

Kvalitet sirovina, ukus i pristupačnost našeg proizvoda su učinili da se za kratko vreme izborimo za svoju poziciju na tržištu, ne samo našem već i na tržištu Evropske Unije, Amerike i Crne Gore. Podržani smo od strane Usaid-a u projektu “Konkurentna Privreda” koji traje 4 godine i za cilju ima jačanje srpske privrede.

Osvojili smo nagrade i priznanja, i postali jedna od najuspešnijih startup kompanija u Republici Srbiji. Svakako najveća nagrada za nas je podrška naših potrošača koja nam je omogućila da se razvijamo, zbog čega smo bili u mogućnosti da u naš asortiman uvedemo nove proizvode koje distribuiramo isključivo kanalom online prodaje.

U duhu Kompanije Stanišić Bio svi naši proizvodi su posni, veganski i premium kvaliteta.

Ko smo mi?

NAŠ TIM

NIKOLA STANIŠIĆ

Founder & CEO

TATJANA JOVIĆ

Marketing

TAMARA JERINIĆ

Nutricionista

JELENA KRPIĆ

Nutricionista

ANDRIJA SMILJANIĆ

Co-Owner & IT