IMG-LOGO

Šumska Priča

Naslovna / Šumska Priča
IMG

Šumska Priča

Kompanija Stanišić Bio pod robnom markom Šumska Tajna proizvodi namaze od šumskih ( organskih ) pečuraka koji spadaju u visoko kvalitetnu premium hranu. Odlučili smo se da nam osnova budu šumske pečurke jer pečurke spadaju u najzdravije plodove prirode.
Naša paleta proizvoda sadrži pet različitih ukusa sa pečurkama a to su Vrganj, Lisičarka, Crna Truba, Smrčak i Crni Tartuf.

Sirovinu nabavljamo od sertifikovanih kompanija čije se otkupne stanice nalaze po planinskim predelima Srbije. Proizvod je namenjen svima onima koji žele zdravo da se hrane. Šumske pečurke se ne mogu uzgajati u vestačkim uslovima i uspevaju samo u prirodi u organskom okruženju.

Pored organskih pečuraka u sastav naših proizvoda ide još i leblebija, himalajska so, hladno ceđeno suncokretovo ili hladno ceđeno maslinovo ulje.
Naši proizvodi su posni, veganski, bezglutenski, visoko proteinski, niskokalorični i pogodni za dijabetičare (0% šećera).

Proizvode trenutno izvozimo u Evropsku Uniju, Ameriku i Crnu Goru.

Podržani smo od strane Usaid-a u projektu “Konkurentna Privreda” koji traje 4 godine i za cilju ima jačanje srpske privrede.